Gölün Dibindeki Ev



Kitap Adı: Gölün Dibindeki Ev
Yazar: Josh Malerman
Yayınevi: İthaki Yayınları
Sayfa Sayısı: 184
Puanım: 1.5/5



Arka Kapak;



   2015 ve 2016’da Türkiye’nin En Çok Satan Korku Gerilim Kitabı Olan Kafes’in Yazarı Josh Malerman’dan Tüyler Ürpertici, Yepyeni Bir Roman! İkisi de on yedi yaşındaydı. İkisi de korkuyordu. İkisi de evet diyordu. Mükemmel bir ilk randevuydu: üzerinde kanoyla kürek çekilen göller, sandviçler ve soğuk içecekler... Ama Amelia ve James aniden suyun altında yaşamlarını sonsuza dek değiştiren bir şey keşfettiler. İki katlı. Bir bahçeli. Ve ön kapısı da açık. Gölün dibinde bir ev. Amelia ve James için tek bir kural var: Evle ilgili soru sormak yok. Peki böylesine muhteşem bir yerin, belli bir bedelinin olmaması mümkün mü? İkili dalgaların altında parıldayan evde vakit geçirirken gerçekler de ortaya çıkmaya başlıyor: Bir Evin Boş Olması, Orada Kimse Olmadığı Anlamına Mı Geliyor? “Josh Malerman bu işi biliyor.”
-Hugh Howey, Silo serisinin çoksatan yazarı-

 “Josh Malerman ilk aşkın getirdiği o peri masalı havasındaki nostaljiyi ustalıkla yansıtıyor ve biz okurlar da gerilimi hissettiğimizde bile uyarı işaretlerini görmezden gelip, bile isteye o yolda ilerlemeye devam ediyoruz.”
-LitReactor.com-

“Gölün Dibindeki Ev, klasik korku anlatılarında çıtayı yükseğe koyuyor. Malerman cüretkâr ve yetenekli bir hikâye anlatıcısı.”
-Dead End Fullies-

“Malerman, bu harikulade korku hikâyesinde, bizi aşk ve büyünün soğuk sularına sokuyor, iki gencin bu sulara açılma macerasını incelikle anlatıyor.”
-Livius Nedin, Booked, Podcast-

(Tanıtım Bülteninden)


Kitap Hakkında Yorumum;



         Birkaç kişi kitabı sevmediklerini söylemişti. İnanmadım. Çünkü konusu aşırı güzel görünüyordu ve Josh güzel yazardı. Hele Kafes kitabından sonra bir kat daha iyi olacağını ummuştum. Doooong YANILMIŞIM.
    İlk 20 sayfa falan oo güzel gidiyor düşüncesindeyken bitince Allah aşkına bu ne? moduna girdim. Hatta neler dedim kitap arkasından ne gereksiz, aşırı saçma , bu ne bee gibi...Yılın bitmesine gerek duymadan 2017 'nin en kötü kitabı benim için. Kapak ve yazar emek verdi diye ancak 1 puan veriyorum kitaba. Keşke okumasaydım.
Kitap içinde milyon kere (abarttım galiba) 'İkisi de on yedi yaşındaydı. İkisi de evet diyordu.'  cümlesinden gına geldi. Haa bir de şu var ' Göl hakkında soru sormak yok' 
Ahh yine düşündükçe krizlerdeyim. Bu konudan 10 ciltlik arşiv çıkar ama yazar bunun yerine şöyle düşünmüş galiba herkes korku, gerilim kitabı yazdığımı düşünsün ama içinden biraz aşk çıksın biraz da hiç.. Resmen hiç. Adını bile hatırlamak istemediğim bir kız ve erkek var. Çocuk çıkma teklifi ediyor ve kanıyla geziye davet ediyor kızı. İki göl var biri büyük ikincisi ilkinin bilmem kaçı kadar!!! Sonra üçüncü bir göl görüyorlar. Gölde balıkların öldüğünü görüyorlar aaa o da ne gölün dibinde bir ev var. Hadi sırayla aşağı inip bakalım. Neyse gidip baktıklarında evde her şey yerli yerinde görünüyor masa da duran tuzluk( omg su da süzülmüyor) içinde adeta insan var gibi duran elbiseler... işte bu!!!! İyi akşamlar

Yorumlar

Popüler Yayınlar