Yıldız Gemisi



Kitap AdıYıldız Gemisi
Yazar: Melissa Landers
Yayınevi:  Go! Kitap
Sayfa Sayısı: 429
Puan:4.5/5


Arka Kapak; 



   Yıldızlara yolculuk artık çok kolay. Ama Solara için değil. On sekiz yaşındaki Solara Brooks kimsenin, tırnaklarının arasındaki makine yağını ya da parmaklarındaki mahkûmiyet dövmelerini önemsemeyeceği dış diyara giderek hayatında yeni bir sayfa açmak istemektedir. Ama Dünya dışı seyahat onun gibi kimsesiz bir kız için hiç de ucuz değildir.

  Seyahat boyunca vereceği hizmetlere karşılık bir bilet bulmaya çalışan Solara’nın şansına hizmetlerinden faydalanmak isteyen tek kişi ona okul hayatını zehir etmiş olan şımarık, zengin çocuğu Doran Spaulding’dir. Beş aylık yolculuk boyunca bütün ayak işlerini yapması karşılığında bilet ücretini karşılamayı kabul eden Doran ona daha ilk dakikadan itibaren köle muamelesi yapmaya başlar. Ama çok geçmeden işler tersine dönecek ve bu kez Doran kendini Solara’nın hizmetkârı olarak Banshee adındaki tuhaf bir uzay gemisinde, geminin kendisi kadar tuhaf olan mürettebatı ile birlikte yolculuk yaparken bulacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)



Kitap Hakkındaki Yorumum


   Yıldızlara yolculuk artık çok kolay. 
Kitabın konusu çok hoşuma gitti. Kitabı çok beğendim ancak ilk 150 sayfa(yaklaşık olarak) yavaş ilerliyordu. Ancak ne zaman kötü ikiz devreye girdi kitap hareketlenmeye başladı hele ki Demarkus kovalamacası çok eğlenceli ve heyecanlıydı. Birde mahkumların parmak dövmelerinin olması kısmı çok ilginçti.
   Solara Dünya dışı seyahat etmeyi çok istiyor ancak parmaklarındaki mahkûmiyet izleri biraz sıkıntı yaşatıyor. İzleri görenler onu istemiyor. Ve bilet parasını ödeyemiyor onun yerine bilet alan kişi ise Doran. Doran Solara'nın okul hayatını zehir etmiş biri. Solara bilet parası karşılığında Doran'a hizmet etmeye başlıyor pardon kölelik yapıyor.😂 ve Doran'ın o uyuz sevgilisine. Ancak en büyük aşklar nefretle başlar klişesini de unutmamak lazım. Doran'ın Solara'yı bırakacağı anda Solara Doran'a saldırıyor bildiğin😂😂 ve işler o noktada tersine dönüyor artık hizmet eden Doran. İkili Banshee de seyahat ederken hem kaçacaklar hemde savaşacaklar. Aile sırları, yeni bir enerji kaynağı İnfinyum, intikam peşinde koşan kötü bir ikiz, korsanlar ve tabi ki aşk ❤️ 
İlk yarının durağanlığını saymazsak ilk kitap için oldukça etkileyici👍🏻

Yorumlar

Popüler Yayınlar